Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008 αρχίζουν τα Κατηχητικά στις ενορίες Αρκάσας, Όθους και Πυλών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Στις Πυλές ο Αγιασμός θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής, στις 6.00 μ.μ. μετά τον Εσπερινό. Θ’ακολουθήσει προβολή ταινίας στο Μέγαρο για τον Άγιο Λουκά, τον Γιατρό, Ομολογητή και Μάρτυρα, Επίσκοπο Συμφερουπόλεως και Κριμαίας και κέρασμα.
Στο Όθος ο Αγιασμός θα γίνει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στις 6.00 μμ στο Ναό της Παναγίας από τους Ιερείς π.Μιλτιάδη, π.Καλλίνικο και τον Εφημέριο π.Γρηγόριο. Θα προβληθεί κι εκεί η ίδια ταινία και οι κυρίες θα προσφέρουν κέρασμα.
Στην Αρκάσα ο Αγιασμός θα γίνει την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στις 6.00 μ.μ. μετά τον Εσπερινό. Κι εκεί θα προβληθεί η ίδια ταινία και οι κυρίες θα δώσουν κέρασμα.
kalhspera pater tin euxh sas….
Tha ithela na rwthsw oi hxografimenes sunantiseis autes ti periexomena exoyn kai exoun kai dialogo, kai giati ilikies????
sas euxaristw…
kai euloghswn…..
neanikes suntrofies apo tin Panagia Blaxernwn Keratsiniou
Κι εγώ Αντρέα χαίρομαι που επικοινωνούμε πάλι απο τη μακρινή Αυστραλία! Θα σου στέλονουμε ηχογραφημένα τα κατηχητικά μαθήματα. ΑΝ θέλεις, μόνο, ξαναστείλε μου εκείνο το προγραμματάκι, γιατί κάναμε format στο δίσκο και δεν ξέρω πού πήγε… Ο Θεός μαζί σου!
Ευλογείτε Πάτερ!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που για άλλη μια φορά θα μας διαφωτίσετε δια μέσου των κατηχητικών για χριστιανικά θέματα που θα έπρεπε να γνωρίζουμε.
Ανυπομονώ να λάβω τις ηχογραφήσεις!
Καλή δύναμη και κουράγιο.
Ανδρέας