Εξαιρετική πρωτοβουλία του Ομίλου Καρπαθίων Νέων

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία είχαν τα μέλη του Ομίλου Καρπαθίων Νέων, που εδρεύει στον Πειραιά. Οι νέοι, που κατάγονται από την ακριτική Κάρπαθο, αλλά ζουν, σπουδάζουν καιεργάζονται στον Πειραιά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, στα πλαίσια των ποικίλων δραστηριοτήτων του Ομίλου τους και με σκοπό να δώσουν παράδειγμα στους νέους να συνεισφέρουν κι αυτοί στον κοινό αγώνα της συμπαράστασης προς τους ενδεείς αδελφούς μας, συγκέντρωσαν την περίοδο των διακοπών του Πάσχα στον Πειραιά, την Αθήνα, την Κάρπαθο και την Κάσο εξήντα (60) περίπου κούτες με ρουχισμό και παπούτσια, κατάλληλα για μικρούς και μεγάλους.

Την Τετάρτη 15 Μαϊου 2012 τα μετέφεραν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ενορία γνωστή για το ευρύ φιλανθρωπικό και ποιμαντικό έργο που επιτελεί.
Εκεί λειτουργεί κέντρο διανομής ρουχισμού σε αστέγους, φυλακισμένους και τροφίμους ιδρυμάτων όχι μόνο της πατρίδας μας αλλά και χωρών του εξωτερικού.Την προσφορά των νέων της Καρπάθου παρέλαβε ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Γεώργιος Γεωργακόπουλος, Προϊστάμενος του Ναού από τον Πρόεδρο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κ. Πέτρο Βαρδαούλη και τα μέλη Γιάννη Φασουλέτο και Μηνά Λυριστή.
Ευχαρίστησε θερμά τους νέους και για την πρωτοβουλία τους αλλά και για το ωραίο μήνυμα, που θέλησαν να δώσουν στους νέους της Πατρίδας μας, να αντιμετωπίσουμε μαζί, με αγάπη και έξοδο από το «εγώ» μας την κρίση που πλήττει όλους μας.

Στη μεταφορά του ρουχισμού από την Κάρπαθο και την Κάσο συνέβαλαν αφιλοκερδώς και τα τοπικά πρακτορεία μεταφορών Γεωργουσάκη και Φραγκούλη.
This entry was posted in Επικαιρότητες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s